Проекти

Представяме Ви селекция от последните ни проекти с много снимки и обяснения към строителния процес. Целта ни е да Ви държим запознати с напредъка на работите, което от своя страна прави предлаганите от нас дейности по-лесни за разбиране.

Без значение дали търсите строителство на къща, басейн или ремонтни работи, тук можете да намерите нови идеи, да следите актуалните дейности или просто да проучите текущите ни проекти.

Какво ново

Начало на работата 30/01/2023
Преди започване на работата се направи освещаване на строежа за здраве и щастие на собственика, строителите и всички свързани с работата по строежа.
Строителството на тази къща във Варна започна с разчистването на терена, даването на нива и подготовка за направа на шнурово скеле.
Край на работата 28/01/2023
Строително-ремонтните работи на тази къща до Балчик бяха извършени навреме и по план. Всички шпакловки, както боядисването и лакирането на дървените части са направени чисто и с внимание към детайла.
Прогрес 27/01/2023
Строителните работи продължават с доставката и полагане на камък за настилка, както и направата на бетонови стъпки, на които ще се монтират дървените колони.
Край на работата 06/01/2023
Завършени са строително-ремонтните работи по полагането на настилка от камък на площадка на къща до Балчик.
Край на работата 23/12/2022
Строителството до ключ на тази уникална вила в Балчик завърши.
Проектът включва строителство на къща на етап груб строеж и довършителни строителни работи, строителство на басейн и барбекю, както и изграждане на подпорни стени и огради.
Начало на работата 02/12/2022
Строително-монтажните работи до Варна започват с направа на ръчен изкоп за канализация. Полагат се дебелостенни тръби за канализация и ревизионни шахти. Подготвят се изкопи за резервоари и модулни станции. Монтиран е единият резервоар и връзките към него са готови.
Край на работата 30/11/2022
Строителните работи по обекта в Балчик приключиха. Покривът на гаража е готов. OSB плоскостите са наковани. Завършени са вътрешните работи.
Край на работата 30/11/2022
Ремонтните работи в този имот до Балчик са завършени. Положен е гранитогрес на площадката. Стъпалата и стените около барбекюто също са облицовани с плочки. Монтирани са ъглови лайстни.
Край на работата 04/11/2022
Приключиха работите по 1-ви етап и след доставка на металната конструкция ще продължат работите по етап 2 със строително-монтажни работи по ос B.
Септември 2022 28/09/2022
Строителните работи в с. Рогачево продължават с полагане на двукомпонентна хидроизолация на бетонова плоча. Доставени са тухлите и започва подготовката за зидария. Прави се изкоп за септична яма. След това започва зидането на стените на септичната яма с камък.