За нас

Строителна фирма Варакс, строителни и ремонтни работи, басейни във Варна, Балчик, Албена, Каварна, Добрич

Удостоверение - камара на строителите в България Европейски фонд за регионално развитие | Оперативна програма - иновации и конкурентоспособност

ВАШИТЕ МЕЧТИ СА ТОВА, КОЕТО СТРОИМ!

Фирма "Варакс Строй" е строителна фирма, създадена през 1990 г. Повече от тридесет години фирмата винаги се е стремяла да предоставя висококачествени услуги и първокласно обслужване на своите клиенти.

Ние предлагаме проектиране, изграждане, реконструкция и ремонт на жилищни и обществени сгради. Фирмата е специализирана и в изграждането на басейни.

Разполагаме с различни видове строителна техника, което ни позволява изпълнение на по-сложни проекти като например такива в индустриалното строителство. Опитът, придобит през годините, както и още по-големият професионализъм на нашите специалисти, са допринесли за усъвършенстване изпълнението на нашите услуги.

"Варакс Строй" винаги взема под внимание желанията и нуждите на своите клиенти. Именно поради тази причина нашите взаимоотношения с тях не приключват с предаването на ключа, а продължават и с нашите следпродажбени услуги.

Ние сме горди с доброто име, което сме изградили в бизнеса и сме уверени, че все повече клиенти ще ни се доверят в построяването на техните мечти.