Какво ново

Нови проекти на строителна фирма Варакс във Варна,Балчик, Добрич

Представяме Ви селекция от последните ни проекти с много снимки и обяснения към строителния процес. Целта ни е да Ви държим запознати с напредъка на работите, което от своя страна прави предлаганите от нас дейности по-лесни за разбиране.
Без значение дали търсите строителство на къща, строителство на складове или индустриални бази, басейн или ремонтни работи, тук можете да намерите нови идеи, да следите актуалните дейности или просто да проучите текущите ни проекти.

Какво ново

Начало на работата 05/02/2024
Строителство на къща в Балчик.
Започна строителството на тази красива къща в Балчик, с. Кранево. Строителните техници на фирма "Варакс" разчертаха ивичните основи на сградата и дават нивата за изкопа им, като преди това е направено шнуровото скеле и са изнесени котите.
Начало на работата 01/02/2024
Строителство и ремонт на къща до Балчик.
Строителните и ремонти работи започнаха. Къщата се намира в красиво и живописно село близо до Балчик.
Строителна фирма "Варакс" започна работата с демонтаж на стари врати и прозорци, къртене и изхвърляне на стари тавани, къртене на стара зидария и под, както и разширяване на стаите.
Всички строителни отпадъци бяха изнесени на ръка и извозени до сметище за строителни отпадъци.
Строителство на къща в Балчик Строителство на къщи
Януари 2024 30/01/2024
Строителство на къща в Балчик.
Месец януари е обичайно студен и ние, от строителна фирма "Варакс", съобразяваме работата спрямо метеорологичните условия.
Нашите специалисти зидаро-кофражисти монтираха арматурната заготовка и правят кофража на колоните на втория етаж, както и подпорните стени на верандата на кота "0" .
Предстои полагане на бетон и основаване на подпокривната стомано-бетонна плоча.
Януари 2024 29/01/2024
Строителство на къща в Балчик, Рогачево.
През месец януари строителна фирма "Варакс" монтира висок клас външна дограма на къщата, като стъклопакета е 45мм и е от най-добро качество.
Продължава изграждането на външната пещ на къщата за гости.
Строителство на къща във Варна Строителство на къщи
Януари 2024 28/01/2024
Строителство на къща във Варна. Месец януари бе доста студен, което ни позволи да извършваме само вътрешни строителни работи.
Майсторите на строителна фирма "Варакс" монтираха линейните сифони в баните, както и грундираха бетоновия под и положиха топлоизолация "Фибран" . Част от ОВ инсталацията на къщата е и монтирането на подовото отопление на къщата.
Предстои направата на замазка на цялата къща.
Край на работата 03/01/2024
Завърши строителството на работилницата за селскостопански машини в Добрич.
Направиха се триметровите бетонови стени, за тях се монтираха металните профили на вратата, след което се монтира и самата метална врата. Монтираха се и покривните термопанели. След монтиране на термопанелите, внимателно изолирахме и измазахме връзката стени/покрив използвайки автокран и автовишка за достъп.
Строителна фирма "Варакс" успя да завърши навреме още един индустрален строеж, който не бе никак лесен за изпълнение.
Строителство на склад за зърно в Добрич Индустриално строителство
Край на работата 30/11/2023
Строителството на склада за зърно в Добрич оправда всички очаквания на възложителя, а именно -  качествена сграда за съхранение на земеделска продукция.
Строителна фирма "Варакс" завърши проекта с направа на бетонова настилка в склада, шпакловане на стените, изграждане на бетонни фундаменти за метална врата и нейното анкериране, изработка и монтаж на метална врата, изработка и монтаж на LT ламарина.
Всички строителни работи бяха завъшени по график и качество много добро.
Край на работата 29/11/2023
Строителсвото на този път в Балчик, с. Рогачево приключи.
Качеството на пътната настилка е много добро, като в изграждането на пътя бяха вложени качествени материали и използвана специализирана техника.
Още един проект на строителна фирма "Варакс" завършен навреме.
Край на работата 18/10/2023
Завърши ремонта на тази къща в Балчик. Направи се ремонт на съществуващия скатен покрив, както и хидро и топлоизолация на плоския покрив. Положи се и настилка от гранитогрес на плоския покрив.
Обектът е с много труден достъп и всички материали се пренасяха и качваха на покрива на ръка.
 
Край на работата 16/10/2023
Строителните и ремонтни работи на тази къща в Добрич завършиха. Фасадата на къщата се ремонтира изцяло.
Строителна фирма "Варакс" завърши още един проект качествено и в срок..