Какво ново

Нови проекти на строителна фирма Варакс във Варна,Балчик, Добрич

Представяме Ви селекция от последните проекти на строителна фирма Варакс Строй с много снимки и обяснения към строителния процес. Целта ни е да Ви държим запознати с напредъка на работите, което от своя страна прави предлаганите от нас дейности по-лесни за разбиране.
Без значение дали търсите строителство на къща, строителство на складове или индустриални бази, басейн или ремонтни работи, тук можете да намерите нови идеи, да следите актуалните дейности или просто да проучите текущите ни проекти.

Какво ново

Строителство на къща във Варна Строителство на къщи
Май 2024 31/05/2024
Строителство на къща във Варна
Всички довършителни работи по тази къща във Варна се извършват успоредно, както и работата по вертикалната планировка на имота.
Монтирането на гипсокартона се прави изключително прецизно и спрямо интериорния дизайн на къщата. Полагането на гранитогреса в баните е завършено, като не се монтират лайсни, а се режат плочките на герунд(под 45 градуса). Майсторите на строителна фирма "Варакс" положиха и бетона за паркоместата на къщата.
 
Строителство на къща във Варна Строителство на къщи
Май 2024 29/05/2024

Строителство на къща във Варна
След направената добра организация на строителната площадка от строителна фирма "Варакс" , строителството на тази къща във Варна върви с много добри темпове.
Монтира се арматурната заготовка в стъпките и стените на основите, направи се кофража и се положи водоплътен бетон за основи. След това се направи уплътнения обратен насип, заложи се ВиК в основи, монтира се арматурата за настилка на кота "0" и се положи бетона.
Зидаро-кофражистите на строителна фирма "Варакс" са професионалисти с дългогодишен опит, за които работата е удоволствие.
 

Край на работата 27/05/2024
Строителство на къща в Балчик
Още един обект на строителна фирма "Варакс" завършен на време. Всички строителни работи са извършени прецизно и спрямо точното желание на собствениците на имота.
Строителството и ремонта на всеки един имот е отговорна работа и не е лесно да се избере подходяща фирма, на която да се довериш. Строителна фирма "Варакс" повече от 35 години оправдава доверието на своите клиенти и предоставя качествени строителни услуги.
 
Край на работата 23/05/2024
Строителство и ремонт на къща до Балчик
Строителна фирма "Варакс" се гордее с прекрасно свършената работа по строителството на тази къща до Балчик. Собствениците на имота са много доволни от резултата и са готови да се нанесат в къщата и да я използват още от настоящия летен сезон.
Всички видове строителни работи бяха извършени на време и с много добро качество.
Обърнахме внимание и на най-малките детайли при строителството и дори организирахме изработката и монтажа на кухнята, както и прекарването на оптичен интернет и кабелна телевизия, така че всички кабели и комуникации да бъдет дискретно скрити и да не се виждат.
Благодарим и на собствениците на имота за тяхното доверие в нас!
Край на работата 20/05/2024
Строителство на къща в Балчик
Приключи ангажиментът на строителна фирма "Варакс" при строителството на тази къща в Балчик. Собствениците останаха изключително доволни от работата ни.
Строителна фирма "Варакс" бе наета да изгради нулевия цикъл на сградата, както и металната конструкция.

 
Строителство на къща в Балчик Строителство на къщи
Април 2024 03/05/2024
Строителство на къща в Балчик
Строителство на тази къща в Балчик на етап груб строеж приключи. Всички строителни работи бяха завършени качествено и в срок. Строителна фирма "Варакс" подписа акт 14 на обекта.
Освен това монтирахме и външната дограма на къщата.
Предстои да се извършат довършителните работи на къщата в Балчик и вертикалната планировка на имота.
През летния туристически сезон, строителните работи във вилната зона на Балчик не са разрешени и временно ще се преустанови строителната работа до подновяването й през месец октомври.
Април 2024 01/05/2024
Строителство на къща в Балчик, Рогачево
Строителните работи на къщата в Балчик продължават с изграждането на надзид за покрива на къщата. Строителна фирма "Варакс" продължава и с направата на вътрешните ел. и ВиК инсталации. Ръчно направената фурна е вече изпробвана и доказано работи перфектно.
Собственикът на имота, който е моряк, му предстои отново качване на кораб и ние се стремим да свършим максимално много работа до неговото заминаване, тъй като строителството на тази къща в Балчик се извършват само в негово присъствие.
Начало на работата 15/04/2024
Строителство и ремонт на къща до Каварна.
Строителна фирма "Варакс" започна строителните и ремонтни работи на къщата до Каварна. Първо се ремонтира покрива, след което започнаха изкопните работи за подпорната стена.
Работи се много внимателно, за да не се компрометират основите на къщата. Изградиха се контрафорси за допълнително уркрепване на задната стена на къщата.
Направи се сложен кофраж и се монтира арматурната заготовка на подпорната стена. Следващата стъпка е изливането на бетона, което се извърши на два пъти - с миксер помпа за основите и на ръка за самата подпорна стена.
За да се защитят основите на страничните и предната стена на къщата се наложи да направим холкер между стените и старите пътеки около къщата. По този начин изолирахме компрометираните участъци там и спряхме проникването на вода към основите.
Изнесоха се и всички мебели, като подготовка за вътрешните строително-ремонтни работи.
Начало на работата 25/03/2024
Строителство и разширение на производствена база в Добрич.
Строителството на тази производствена база започна. Екипът от специалисти на строителна фирма "Варакс" започна работата с разчертаване за определяне на осите на сградата, направа на фуги в настилка с фугорезачка, къртене на стар бетонов борд, изкопни работи, направа и монтаж на арматурна заготовка и монтаж на анкерни групи.
След направата на кофража за тези етап положихме и бетон в основи.