Проекти

Представяме Ви селекция от последните ни проекти с много снимки и обяснения към строителния процес. Целта ни е да Ви държим запознати с напредъка на работите, което от своя страна прави предлаганите от нас дейности по-лесни за разбиране.

Без значение дали търсите строителство на къща, басейн или ремонтни работи, тук можете да намерите нови идеи, да следите актуалните дейности или просто да проучите текущите ни проекти.

Какво ново

Край на работата 17/03/2023
Още един проект е завършен в срок от строителна фирма "Варакс-строй".
Приключиха строителните и ремонтни работи по тази хубава къща до град Добрич.
Всички стаи са шпакловани и боядисани изцяло, фасадата също е боядисана,както и дървените части на покрива са лакирани.
Начало на работата 27/02/2023
Строителна фирма "Варакс-строй" започна подготовката за строително-ремонтните работи на тази къща в Балчик с доставка и монтаж на скеле на фасадата.
Край на работата 17/02/2023
Строителна фирма "Варакс" завърши на време този проект до Крапец и Дуранкулак. Всички строителни работи, вертикална планировка, направата и монтажа на дървената конструкция бяха изпълнени на време и с много добро качество
Така обособената нова зона променя напълно целия имот, като предоставя на собствениците и тяхното семейство идеално място за отмора през лятото.
Февруари 2023 15/02/2023
След кратко прекъсване заради лошо време, строителните работи на тази къща във Варна продължават с изкоп за основи. Строителните техници на фирма "Варакс Строй" дават нивата за изкопа на ивичните основи, като преди това е направено шнуровото скеле и са изнесени котите.
Доставен и трамбован е трошен камък преди полагането на подложния бетон
Заради трудния достъп и много тясната улица до строителния обект не могат да се използват миксер помпи и камиони.
На този етап на строителните работи, използваме малък багер за пренасяне и полагане на бетона.
Пренасянето на арматурата от съседната улица до строителния обект става на ръка
Монтажът на арматурната заготовка е готов, маркирани са осите и е подготвено за полагане на бетон в основите на къщата.
Край на работата 28/01/2023
Строително-ремонтните работи на тази къща до Балчик бяха извършени навреме и по план. Всички шпакловки, както боядисването и лакирането на дървените части са направени чисто и с внимание към детайла.
Край на работата 06/01/2023
Завършени са строително-ремонтните работи по полагането на настилка от камък на площадка на къща до Балчик.
Край на работата 23/12/2022
Строителството до ключ на тази уникална вила в Балчик завърши.
Проектът включва строителство на къща на етап груб строеж и довършителни строителни работи, строителство на басейн и барбекю, както и изграждане на подпорни стени и огради.
Начало на работата 02/12/2022
Строително-монтажните работи до Варна започват с направа на ръчен изкоп за канализация. Полагат се дебелостенни тръби за канализация и ревизионни шахти. Подготвят се изкопи за резервоари и модулни станции. Монтиран е единият резервоар и връзките към него са готови.
Край на работата 30/11/2022
Строителните работи по обекта в Балчик приключиха. Покривът на гаража е готов. OSB плоскостите са наковани. Завършени са вътрешните работи.
Край на работата 30/11/2022
Ремонтните работи в този имот до Балчик са завършени. Положен е гранитогрес на площадката. Стъпалата и стените около барбекюто също са облицовани с плочки. Монтирани са ъглови лайстни.