A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: services

Filename: controllers/services.php

Line Number: 24

СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ


Геоложки проучвания и проектиране

Нашите инженери извършват подробни проучвания, за да ви снабдим с важна информация, преди да започнете проекта си. С помощта на най-новите технологии ние предлагаме геоложки и топографски изследвания, изготвяне на геоложки доклади, изследвания за подпочвени води и свлачища, изчисления на обем и кота и др. Проучването на терена преди да започнат строителните работи може да предотврати много проблеми и да удължи живота на сградата.

Изграждане и укрепване на основи

Варакс ще се увери, че най-съществената част от сградата Ви, нейната основа, е надеждна и стабилна. Фундаментът на сградата понася тежестта на цялата конструкция, както и влиянията на околната среда (земетресения, подпочвени води, свлачища). Именно заради това е необходимо изграждането на здрави основи. Имаме нужната механизация и опит да започнем този процес. Също така можем да осигурим укрепване на основите на съществуваща сграда.

Полагане на бетон и кофраж

Оборудвани сме с множество машини и полагането на бетон и кофраж е просто още една от многото услуги, от които можете да се възползвате.

Армировка и стоманобетон

Армировката е съставната част на стоманобетона. Тя е мрежа от стоманени елементи, която позволява на сградата да поема опънни или натискови напрежения, тъй като бетона сам по себе си не е в състояние. Освен това арматурата увеличава пластичността на сградата.

Зидария

Варакс осигурява и зидарски услуги за търговски и жилищни помещения. Независимо дали искате да възстановите първоначалния вид на Вашата сграда или изпълняваме напълно нов проект, нашите зидари ще Ви зарадват с красива каменна или прецизна тухлена зидария.
Подмяна и направа на покриви

Покривната част на сградата е също толкова важна, колкото изграждането на основите й. През годините сме изградили различни видове покриви и си даваме сметка, че заедно с естетиката на покрива, неговата безопасност, издръжливост и защита, имат голямо значение. Ето защо можете напълно да разчитате на нашия добре квалифициран екип с тази задача.

Замазки

Мазилката може да бъде върху външните, вътрешни стени и таваните на сградата. Използването на различни техники от нашите мазачи е изцяло съобразено с Вашите желания и потребности.

Боядисване и декорация

Тази услуга добавя последните щрихи на строителния процес. Боядисването винаги е свързано с естетиката на сградата, но също така то може да подобри защитата й от атмосферните условия, мухъл и ръжда. Свържете се с нас за боядисване и декорация на външни и вътрешни стени или тавани, или ако просто искате да освежите дома си във всеки един момент от годината.

Можете да заявите всяка от по-горе посочените строителни услуги в областите Варна, Балчик, Албена, Каварна, Добрич и Шабла.

Имате въпроси? Свържете се с нас.